گوشی‌های گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس سریع‌تر و هوشمندتر از نسل قبلی خود هستند و همچنین عکس‌های زیباتری را ثبت می‌کنند. اما شاید این گوشی‌ها مناسب شما نباشند. به همین خاطر برای کمک به تصمیم خرید یا عدم خرید این گوشی‌ها، نگاهی به مزایا و معایب این گوشی‌ها می‌اندازیم. با ما همراه باشید.

عکس‌های بهتر در نور کم

دوربین گوشی‌های گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس از دیافراگم متغیر بهره می‌برند و کاربران می‌توانند گشودگی دیافراگم را به F/1.5 برسانند؛ کاری که موجب ورود ۲۸ درصد نور بیشتری می‌شود.

گلکسی اس ۹

دریافت نور بیشتر هم مساوی است با عکس‌های بهتر در محیط‌های کم‌نور. علاوه بر این، این دوربین با بهره‌گیری از حافظه‌ی اختصاصی، می‌تواند نویزهای عکس‌ها را هم کاهش دهد.

ضبط ویدیوی سوپر اسلوموشن

هر چیزی در حالت اسلوموشن جذاب‌تر است و گلکسی اس ۹ می‌تواند در رزولوشن ۷۲۰p ویدیوهایی با سرعت ۹۶۰ فریم بر ثانیه را ضبط کند. در بررسی‌های انجام‌شده، این مشخصه عملکرد بسیار خوبی داشته و کیفیت تصاویر ایجادشده هم فوق‌العاده محسوب می‌شوند.

دوربین گلکسی s9

علاوه بر این، این گوشی‌ها از قابلیت تشخیص حرکت هم بهره می‌برند که با تنظیم آن، در صورت بروز حرکت در قاب، فیلم‌برداری اسلوموشن آغاز می‌شود.

قابلیت‌های واقعیت افزوده‌ی جذاب

قابلیت‌های «بیکسبی ویژن» (Bixby Vision) در گلکسی اس ۹ بیشتر شده و حالا مجهز به انواع و اقسام امکانات جدید است. به‌عنوان مثال، با گرفتن دوربین به سمت یک منو به زبان دیگر، این هوش مصنوعی که از ۵۴ زبان پشتیبانی می‌کند، می‌تواند محتویات منوی مذکور را به‌سرعت ترجمه کند.

samsung s9 مشخصات

همچنین باید به قابلیت آرایش مجازی هم اشاره کنیم که می‌تواند انواع آرایش‌های مختلف را بر صورت کاربر اجرا کند.

کاهش حاشیه‌ها و روشن‌تر شدن نمایشگر

نمایشگر بی‌نهایت موجود در گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس تقریبا لبه به لبه بود، اما حالا سامسونگ در گوشی‌های گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس حاشیه‌های این نمایشگر را کمتر از گذشته کرده است. چنین اقدامی موجب خوش‌دست‌تر شدن این گوشی‌ها شده است.

قیمت گلکسی اس 9

علاوه بر این، سامسونگ می‌گوید که نمایشگر سوپر AMOLED این گوشی‌ها روشن‌تر از نسل قبلی خود هستند.

اسپیکرهای استریو

اگر از صدای اسپیکرهای گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس رضایت نداشتید، پس احتمالا از صدای نسل جدید این گوشی‌ها احساس رضایت خواهید داشت.

مشخصات گوشی سامسونگ s9

اسپیکرهای استریوی اس ۹ و اس ۹ پلاس، ۱.۴ برابر بلندتر از نسل قبلی خود هستند. اسپیکرهای دوگانه‌ی این گوشی‌ها از فناوری Dolby Atoms بهره می‌برند که بنا به گفته‌ی سامسونگ قادر به ارائه‌ی صدای سه‌بعدی هستند.

گلکسی اس ۹ ارزان‌تر از آیفون ۱۰

گلکسی اس ۹ سامسونگ

گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس به‌طور قابل توجهی ارزان‌تر از آیفون ۱۰ هستند. اس ۹ ۷۲۰ دلار قیمت دارد و اس ۹ پلاس که از دوربین دوگانه، حافظه‌ی رم بیشتر و باتری بزرگ‌تری بهره می‌برد، ۸۴۰ دلار قیمت دارد. این در حالی است که قیمت پایه‌ی آیفون ۱۰ ۹۹۹ دلار است.

AR Emoji چندان جالب نیست

سامسونگ با عرضه‌ی AR Emoji می‌خواسته در مقابل قابلیت انیموجی آیفون ۱۰ قد علم کند، اما این قابلیت چنگی به دل نمی‌زند و چندان جذاب محسوب نمی‌شود. کاربران با استفاده از دوربین سلفی این گوشی‌ها می‌توانند آواتار سه‌بعدی خود را ایجاد کنند.

اس ۹ سامسونگ

مشکل در اینجاست که این آواتارها و انیمیشن‌های آن‌ها چندان جالب توجه نیستند و امکانات شخصی‌سازی زیادی هم در آن تعبیه نشده است. در زمان استفاده از این مشخصه، تفاوت بین امکانات دوربین سلفی گلکسی اس ۹ و سیستم پیشرفته‌ی TrueDepth آیفون ۱۰ کاملا مشهود است.

سرعت پایین دریافت به‌روزرسانی‌های اندروید

تقریبا یک سال از عرضه‌ی گوشی‌های گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس گذشته است، اما این گوشی‌ها به‌تازگی به‌روزرسانی اندروید ۸ را دریافت کرده‌اند. این یعنی کاربران این گوشی‌ها برای لذت از جدیدترین مشخصه‌های اندروید، مدت زیادی را در انتظار به سر بردند.

گلکسی اس ۹ سامسونگ

سامسونگ از لحاظ ارائه‌ی به‌روزرسانی‌های امنیتی سرعت خوبی دارد، اما سرعت این شرکت از لحاظ ارائه‌ی جدیدترین نسخه‌های سیستم‌عامل چندان قابل توجه نیست و این یک ضعف مهم محسوب می‌شود.

منبع: tomsguide

مطلب ۶ دلیل برای خریدن گلکسی اس ۹ (و ۲ دلیل برای نخریدن آن) برای نخستین بار در دیجی‌کالا مگ منتشر شده است.

منبع متن: digikala