قیمت پایه این محصول از ۱۱۰۰ دلار آغاز می‌شود که برای کیبورد مایکروسافت و قلم Slim Pen 2 هم به ترتیب باید مبلغ ۱۸۰ و ۱۳۰ دلار بپردازید. این در حالی است که نسل قبلی با قیمت پایه ۷۴۹ دلار راهی بازار شد و کیبورد و قلم مخصوص آن هم با قیمت ۱۶۰ و ۱۰۰ دلار به دست کاربران رسیدند.

قیمت

سرفیس پرو 8

با این حال، با توجه به سخت‌افزارهای بهتر سرفیس‌ پرو‌ ۸، این افزایش قیمت اصلا عجیب نیست. به عنوان مثال ظرفیت رم ارزان‌ترین مدل پرو ۸ دو برابر نسل قبلی است و همچنین این مدل پرو ۸ از نسل یازدهم Core i5 اینتل بهره می‌برد ولی نسل قبلی مبتنی بر نسل دهم Core i3 بود.

طراحی

طراحی سرفیس‌ پرو‌ ۸ تفاوت اساسی با مدل قبلی ندارد. در زمینه‌ی اندازه با تغییری روبرو نیستیم ولی بدنه حالا اندکی سنگین‌تر شده و به جای نمایشگر ۱۲.۳ اینچی با صفحه‌نمایش ۱۳ اینچی سروکار داریم. به غیر از پورت‌های USB-C، باید به پورت تاندربولت ۴ هم اشاره کنیم که به کاربران اجازه می‌دهد چندین مانیتور را به سرفیس‌ پرو‌ ۸ خود وصل کنند.

نمایشگر

سرفیس پرو 8

همانطور که گفتیم، نمایشگر آن از اندازه‌ی ۱۲.۳ به ۱۳ اینچ رسیده است. همچنین شاهد افزایش رزولوشن به ۲۸۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل هستیم ولی از آنجایی که اندازه هم بیشتر شده، تراکم پیکسلی کماکان ۲۶۷ پیکسل در اینچ است. از دیگر ارتقاهای مهم باید به پشتیبانی نمایشگر جدید از رفرش ریت ۱۲۰ هرتز اشاره کنیم.

عملکرد

سرفیس پرو ۷ در سال ۲۰۱۹ از نظر عملکرد حرف زیادی برای گفتن داشت و با توجه به اینکه نسل جدید آن از پردازنده‌های نسل یازدهم اینتل و حداکثر ۳۲ گیگابایت رم بهره می‌برد، مطمئنا در این زمینه می‌تواند توجهات بیشتری را جلب کند. همچنین ارزان‌ترین مدل سرفیس پرو ۸ به جای ۴ گیگابایت رم از ۸ گیگابایت رم استفاده می‌کند. اما برای بررسی دقیق این موضوع، باید تا عرضه‌ی سرفیس پرو ۸ منتظر بمانیم.

دوربین

سرفیس پرو 8

دوربین‌های سرفیس پرو ۸ تفاوت بزرگی با نسل قبلی ندارد و مثلا همچنان با دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی با قابلیت تشخیص چهره سروکار داریم. در پنل پشتی هم به جای دوربین ۸ مگاپیکسلی از دوربین ۱۰ مگاپیکسلی استفاده شده که البته می‌تواند ویدیوهای ۴K هم ضبط کند. روی هم رفته کمتر کاربری گجت‌های سرفیس را به خاطر دوربین می‌خرد و به همین خاطر کیفیت دوربین‌ها معمولا اهمیت زیادی ندارند.

عمر باتری

مایکروسافت می‌گوید با هر بار شارژ سرفیس پرو ۸ می‌توانید تا ۱۶ ساعت از آن استفاده کنید و شارژ ۰ تا ۸۰ درصد باتری هم حدود یک ساعت طول می‌کشد. این شرکت در رابطه با سرفیس پرو ۷ هم می‌گفت که باتری آن تا ۱۰.۵ ساعت دوام می‌آورد ولی طی تست‌های انجام شده، با عمر باتری حدودا ۸ ساعته روبرو شدیم. بنابراین برای اظهارنظر در مورد این موضوع باید عمر باتری سرفیس پرو ۸ مورد بررسی دقیق قرار بگیرد.

سخن آخر

سرفیس‌ پرو‌ 8

روی هم رفته ارتقای سرفیس پرو ۸ نسبت به پرو ۷ و پرو ۷ پلاس کوچک اما مهم است. به عنوان مثال افزایش حداقل ظرفیت رم با استقبال کاربران روبرو می‌شود و در ضمن باید به بهره‌گیری از نمایشگر نسبتا بزرگ‌تر با امکانات بهتر هم اشاره کنیم. همچنین به لطف افزایش رفرش ریت، انواع محتواها در این نمایشگر به طور روان‌تر و جذاب‌تری به نمایش در می‌آیند.

با این حال، کاربرانی که از پرو ۷ یا پرو ۷ پلاس استفاده می‌کنند انگیزه‌ی چندانی برای خرید مدل جدید نخواهند داشت. اما اگر به هر دلیلی حین استفاده از گجت‌های سرفیس با مشکلات مختلفی روبرو می‌شوید، سرفیس پرو ۸ با امکاناتی که ارائه می‌دهد می‌تواند نیازهای شما را برطرف کند.

منبع: Tom’s Guide

نوشته سرفیس پرو ۸ در برابر سرفیس پرو ۷؛ تفاوت در چیست؟ اولین بار در دیجی‌کالا مگ. پدیدار شد.

منبع متن: digikala