در حال حاضر، اکثر تلفن‌های هوشمند اندرویدی از تراشه‌های کوالکام یا مدیاتک استفاده می‌کنند، که در این میان تراشه‌های اسنپدراگونِ کوالکام عمدتا در دستگاه‌های پرچمدار به کار می‌روند. سامسونگ نیز در برخی از عرضه‌های منطقه‌ای و دستگاه‌های پایین‌رده‌تر از تراشه‌های اگزینوس خود بهره می‌برد. یکی از استثناهای بزرگ در این زمینه، تراشه‌ی گوگل تنسور است که در نسل‌های اخیر تلفن‌های هوشمند پیکسل، از سری پیکسل ۶ در سال ۲۰۲۱، استفاده شده است. چهار نسل این تراشه تا به امروز ریشه در اگزینوس سامسونگ داشته‌اند، اما با برنامه‌ریزی برای انتقال به تی‌اس‌ام‌سی در عرضه‌ی سال ۲۰۲۵، انتظار می‌رود شاهد یک طراحی کاملاً سفارشی باشیم و ظاهراً گوگل در این مسیر تنها نخواهد بود.

گفته می‌شود که تولید این تراشه در سال ۲۰۲۵ آغاز و در همان سال در دستگاه‌های شیائومی به کار گرفته می‌شود.

بلومبرگ گزارش می‌دهد که شیائومی قصد دارد در سال ۲۰۲۵ تلفن‌های هوشمندی را روانه‌ی بازار کند که از تراشه‌ای توسعه‌یافته توسط خود این شرکت استفاده می‌کنند، تراشه‌ای که مستقل از کوالکام و مدیاتک خواهد بود. گفته می‌شود که تولید این تراشه در سال ۲۰۲۵ آغاز و در همان سال در دستگاه‌های شیائومی به کار گرفته می‌شود.

همچنین اشاره شده است که این اقدام به اهداف شیائومی در زمینه‌ی خودروهای برقی نیز کمک خواهد کرد. آنچه در حال حاضر نامشخص است، این است که این تراشه چه تفاوتی با محصولات کوالکام خواهد داشت، زیرا شیائومی همواره شریک نزدیک کوالکام بوده است و اغلب اولین یا یکی از اولین شرکت‌هایی بوده که گوشی‌های هوشمند خود را با آخرین تراشه‌ی اسنپدراگون عرضه کرده است. به عنوان مثال، سری شیائومی ۱۵ که اخیراً معرفی شده است، از اسنپدراگون ۸ Elite استفاده می‌کند. در واقع، ورود شیائومی به عرصه‌ی تولید تراشه‌های اختصاصی، نشان‌دهنده‌ی یک تغییر استراتژیک مهم در این شرکت است، و این موضوع می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای برای صنعت تلفن‌های هوشمند و حتی فراتر از آن، یعنی صنعت خودروهای برقی، داشته باشد

منبع: ۹To5Google

نوشته شیائومی برای گوشی‌های ۲۰۲۵ از چیپست اختصاصی استفاده می‌کند اولین بار در دیجی‌کالا مگ. پدیدار شد.

منبع متن: digikala