سامانه پیام رسانسامانه ارسال پیامک متنی و پیام صوتی تبلیغاتی و انبوه پیام‌رسان:

برخی از امکانات سامانه اس ام اس پیام رسان:
- بدون هزينه اوليه؛ تنها هزينه پيامک ها را پرداخت می نمائيد!
- برگشت اعتبار پيامک های ارسال نشده
- اختصاص شماره رايگان جهت ارسال
- دريافت رايگان پيامک
- ارسال بر اساس پيش شماره تلفن همراه و کد پستی، سن و جنسيت، استان، شهر و منطقه و دکل مخابراتی و ...
- نظر سنجی پيامکی، مسابقات پيامکی، خدمات برنامه نويسان، ارسال دوره ايی و ده ها امکانات رايگان ديگر
- پشتیبانی 24 ساعته
به همراه امکان ويژه ارسال پيام صوتی به تمامی شماره های همراه و ثابت سراسر کشور

عضویت

زمانی که اپل از M2 مکس رونمایی کرد، مدعی شد قدرتمندترین و سریع‌ترین پردازنده‌ای است که اپل سیلیکون تاکنون موفق به تولید آن شده که با توجه به مشخصاتی که داشت، ادعای بیراهی هم نبود. حالا این شرکت آمریکایی با ادغام دو تراشه‌ی M2 مکس، پردازنده‌ی جدیدی را با نام M2 اولترا تولید کرده که تعداد هسته‌های پردازشی آن از ۱۲ به ۲۴ و هسته‌های گرافیکی هم از ۳۸ به ۷۶ رسیده‌اند.

اگرچه این هدست در وهله‌ی اول برای ارائه‌ی محتواهای واقعیت افزوده ساخته شده، اما کاربران به راحتی می‌توانند بین محتوای واقعیت افزوده و واقعیت مجازی جابجا شوند. برای این دستگاه هیچ کنترلری ارائه نمی‌شود و برای گشت و گذار بین آیکن اپلیکیشن‌ها فقط کافی است به آن‌ها نگاه کنید. برای باز کردن اپ‌ها باید انگشت‌ دست را تکان دهید و در ضمن می‌توانید از فرمان‌های صوتی هم بهره ببرید.

مک پرو جدید اپل یک کامپیوتر فوق‌العاده قدرتمند و طبیعتا گران‌قیمت است و باید آن را نخستین آپدیت بزرگ این سری طی چهار سال گذشته به حساب بیاوریم چرا که اپل با این کار کوچ به پردازنده‌های مبتنی بر ARM را تکمیل کرده است.

اپل با ارتقای پردازنده‌ی به کار رفته در مک استودیوهای نسل قبل، مدل‌های ۲۰۲۳ را آپدیت کرده است؛ اکنون این محصولات علی‌رغم برخورداری از ظاهری مشابه با نسل گذشته، از لحاظ قدرت و سرعت پردازشی به شکل قابل توجهی بهتر هستند چرا که پردازنده‌های M2 اولترا و M2 مکس در آن‌ها به عنوان قلب تپنده ایفای نقش می‌کند در حالی که در نسل گذشته M1 به عنوان پردازنده حضور داشت. این کامپیوترها قرار است در تاریخ ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) با قیمت پایه‌ی ۱۹۹۹ دلار رسما راهی بازار شوند.

مک بوک ایر جدید اپل یک محصول با ضخامت تنها ۱۱٫۵ میلی‌متر است که تاکنون هم محصولی ۱۵٫۳ اینچی با این ضخامت راهی بازار نشده! در اطراف این محصول پورت‌های متنوعی را مشاهده می‌کنید که شامل ۲ پورت USB-C تاندربولت، مگ‌سیف و جک هدفون می‌شوند. به عنوان قلب تپنده، پردازنده‌ی قدرتمند M2 در آن ایفای نقش می‌کند که پارسال شاهد رونمایی از آن بودیم و پردازنده‌ی کاملا جدیدی به حساب نمی‌آید.

در پنل پشتی نوکیا C110 فقط یک دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی دیده می‌شود ولی نوکیا C300 در کنار این دوربین اصلی، از سنسور تشخیص عمق و دوربین ماکرو هم بهره می‌برد. برای ثبت عکس‌های سلفی، C300 از دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی استفاده می‌کند ولی C110 دارای سلفی ۵ مگاپیکسلی است. هر دو گوشی با ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی راهی بازار می‌شوند که از طریق کارت حافظه می‌توانید ظرفیت حافظه داخلی آن‌ها را افزایش دهید.

همانطور که گفتیم، این گوشی در بیشتر بازارها با همین نام ارائه می‌شود ولی برای کاربران آمریکایی نام ریزر پلاس ۲۰۲۳ انتخاب شده است. اگرچه این گوشی مجهز به جدیدترین چیپست کوالکام نیست، اما در عوض از چیپست بسیار قدرتمند اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ا استفاده می‌کند و در کنار آن ۸ گیگابایت رم LPDDR5 و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی مبتنی بر فناوری UFS 3.1 قرار گرفته است.

موتورولا برای این گوشی از نمایشگر ۶.۶ اینچی LCD با رزولوشن FHD+ و رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز استفاده کرده است. درون حفره‌ی نمایشگر یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی قرار گرفته و دوربین اصلی دارای سنسور ۵۰ مگاپیکسلی است. همچنین باید به دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی هم اشاره کنیم که می‌تواند به‌عنوان دوربین ماکرو هم انجام وظیفه کند.