شایعات مربوط به یک شاسی‌بلند جان‌سخت از فولکس‌واگن در اواخر سال ۲۰۱۸ و سپس دوباره در اوایل سال ۲۰۲۰ مطرح شد. در آن زمان نام‌های عجیبی مانند T-Rug یا Ruggdzz برای آن حدس زده شد اما اکنون به‌نظر می‌رسد که این مدل دارای نامی آشنا یعنی «اسکوت» (Scout) باشد. این موضوعی است که «یوهان دی نایشن» (Johan De Nysschen) مدیرعامل گروه فولکس‌واگن که بحث خودروهای بیراهه‌نورد (آفرود) بدون آلایندگی را مطرح کرد، به آن اشاره داشت.

  • چهره‌ی جدید کراس‌اوور فولکس‌واگن T-Roc لو رفت

فولکس‌واگن هم‌اکنون حق مالکیت برند اسکوت را از طریق شرکت «تراتون» (Traton) در اختیار دارد. یک شرکت زیرمجموعه که از به هم پیوستن «مان» (Man)، «اسکانیا» (Scania) و «نویستار» (Navistar) ایجاد شده است. اگر با این برند سوم آشنا نیستید، باید اشاره شود که نویستار اینترنشنال در سال ۱۹۸۶ به عنوان جانشین شرکت قدیمی «اینترنشنال هاروستر» (International Harvester) تأسیس شد و تا کنون صاحب برند اسکوت است.

تراتون شرکت نویستار را در ابتدای ماه جولای با مبلغ ۳.۷ میلیارد دلار خریداری کرد و بدین ترتیب اکنون فولکس‌واگن صاحب علامت تجاری اسکوت محسوب می‌شود که برای مدل آینده‌ی آن استفاده خواهد شد. به‌طور خاص این برند به خودروها، وانت‌های سبک و متوسط و خودروهای شاسی‌بلند با وزن ناخالص بیش از ۱۰۸۸ کیلوگرم اشاره دارد.

به گزارش موتور ترند، با توجه به اینکه بعید است فولکس‌واگن تولید اسکوت را تحت نام اینترنشنال هاروستر ادامه دهد، اسکوت می‌تواند از یک برند زیرمجموعه به یک برند مستقل هم تبدیل شود و حتی خودروهای آن در نمایندگی‌های جداگانه به فروش برسد.

اما فارغ از نام، احتمالا هنوز با یک خودروی الکتریکی بالقوه‌ی همه‌جانبه از فولکس‌واگن سال‌ها فاصله داریم. علاوه بر این فولکس‌واگن از عرضه‌ی خودروی سدان الکتریکی «ترینیتی» (Trinity) در سال ۲۰۲۶ خبر داده و هرچند لزوما بیانگر عرضه‌ی اسکوت پس از آن نیست اما نشان می‌دهد که فولکس‌واگن برنامه‌های مهم‌تری هم دارد.

  • دو خودروساز بزرگ آلمان توسعه‌ی موتورهای درون‌سوز را متوقف می‌کنند

مدل‌های جدید الکتریکی همچنین شامل «آی.دی. باز» (I.D. Buzz) می‌شود که تا سال آینده عرضه خواهد شد و در ادامه سدان «آیرو بی» (Aero B) است که برای سال ۲۰۲۳ آماده می‌شود و ID.1 یا ID.2 که در سال ۲۰۲۵ به بازار می‌آید و پیش‌نمایش آن‌ها اوایل این ماه تحت طرح مفهومی «زندگی آی.دی.» (ID. Life) در نمایشگاه IAA دیده شد.

اینکه فولکس‌واگن برای شاسی‌بلند بیراهه‌نورد خود از چه پلتفرمی استفاده می‌کند هنوز مشخص نیست زیرا این شرکت قبلا اعلام کرده که پلتفرم‌های MEB و PPE را برای ایجاد یک سیستم عامل مقیاس‌پذیر (SSP) ادغام خواهد کرد. سدان الکتریکی ترینیتی نخستین مدل با حجم بالا خواهد بود که از این پلتفرم جدید بهره می‌برد و روشن است که بقیه‌ی برندهای گروه فولکس‌واگن هم با توجه به مقیاس‌پذیری از پلتفرم مشابهی استفاده خواهند کرد.

با توجه به اینکه جیپ از ارائه‌ی «رنگلر» (Wrangler) الکتریکی خبر داده و فورد هم قصد دارد نسخه‌ی الکتریکی «برونکو» (Bronco) را تولید کنرد، منطقی است که فولکس‌واگن هم بخواهد با خودروی الکتریکی بیراهه‌نورد مخصوص خود سهمی در این زمینه داشته باشد.

عکس کاور: طرح گرافیکی و فرضی از خودروی بیراهه‌نورد الکتریکی فولکس‌واگن

Credit: CarShowroom

منبع: Motor1

نوشته فولکس واگن خودروی الکتریکی جان‌سختش را با برند اسکوت عرضه می‌کند اولین بار در دیجی‌کالا مگ. پدیدار شد.

منبع متن: digikala